Computerhulp aan huis

Computerhulp aan huis voor particulier en bedrijf!

Wij verlenen service aan huis, indien de problemen niet aan huis opgelost kunnen worden, nemen wij de computer mee en brengen deze vervolgens GRATIS* terug. Indien van te voren bekend is dat het probleem niet aan huis te verhelpen is, kunt u eventueel zelf de computer bij ons langsbrengen. Onze ervaren medewerkers streven ernaar de computer zo snel mogelijk te repareren.

Tevens bieden wij ook de mogelijkheid om uw computer "op afstand" te beheren en zo het probleem telefonisch af te handelen. Vraag onze medewerker om meer informatie.

Wij werken volgens het "no cure - no pay" concept. Lossen wij het probleem niet op, dan betaalt u niets!

Onze meest voorkomende werkzaamheden zijn:

• Verwijderen van virussen
• Hardware & Software installeren
• Installatie Internet
• Beveiligen van draadloos netwerk
• Herinstallatie Besturingssysteem

Informatie tarieven

De tarieven worden berekend per half uur met een minimum van een uur. Het uurtarief voor particuliere werkzaamheden bedraagt 60 euro per uur inclusief BTW.

U krijgt een offerte vooraf zodat, u ongeveer weet wat het gaat kosten.
Particulieren dienen altijd contant of per PIN te betalen.

Wij zijn gespecialiseerd in alles op het gebied van internet, telefonie en computers.

Zo hebben wij ervaring op het gebied van: Webhosting, domeinnamen en het verzorgen van websites. Software, hardware, netwerk en systeem- beheer passen ook binnen het geheel.

Tevens leveren wij kant-en-klare telefonie oplossingen aan zowel particulier als MKB, waarbij uw wensen en eisen centraal staan. Allround ICT Services is uiteraard ook uw aanspreekpunt voor VOIP (voice-over-ip) oplossingen.

Onze gecertificeerde monteurs kunnen u ook voorzien van een bedrijfsnetwerk.
Deze werkzaamheden kunnen eventueel uitgevoerd worden in de avonduren en in het weekend zodat, uw werkzaamheden tijdens kantooruren er niet onder lijden.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken. Wij komen deze graag bij u thuis of op kantoor doornemen.

* In onderstaande regio's berekenen wij geen voorrijkosten.

pchulp