PROXMOX

PROXMOX

Allround ICT Services mag zich met trots officieel partner noemen van PROXMOX voor de Nederlandse markt. PROXMOX is een aanbieder van een virtualisatie platform en een Mail Gateway. Het meest gebruikte product is het virtualisatie platform. Voor al uw licentie aanvragen kunt u bij ons terecht.

PROXMOX VE

PROXMOX VE

PROXMOX VE

Het virtualisatie platform beter bekend als PROXMOX VE installeert u op uw server. Binnen deze omgeving die web-based te beheren is maakt u eenvoudig virtuele servers aan. Het platform is zeer gebruiksvriendelijk en stelt vrijwel alles automatisch voor u in met een paar simpele muisklikken. PROXMOX is gebouwd op het Linux Debian OS. Het platform is geheel gratis te gebruiken en identiek aan de versie wanneer u een licentie koopt. Het verschil is dat de gelicenseerde versie automatische updates aanbiedt voor uw omgeving. Dit scheelt een hoop gedoe en eventueel risico op het niet juist functioneren van uw omgeving. De updates worden namelijk eerst gecontroleerd voordat deze worden vrijgegeven. Wanneer u handmatig moet updaten zal u zelf pakketje-voor-pakketje in Debian moeten updaten. Functioneert het platform niet meer goed zal het een zoekwerk worden om te achterhalen in welke update de fout zit.

Een PROXMOX VE licentie heeft u al vanaf 4,99 EUR/CPU per maand.

PROXMOX MAIL GATEWAY

PROXMOX MAIL GATEWAY

PROXMOX MAIL GATEWAY

De mail gateway biedt efficiënte Spam en Virus filtering. Binnen het bedrijfsleven is het essentieel om een continuïteit te kunnen waarborgen in het e-mail verkeer. PROXMOX Mail Gateway helpt u om uw bedrijf te beschermen tegen alle voorkomende e-mail bedreigen zoals spam, virussen, phishing en trojans. De PROXMOX mail gateway is eenvoudig via een web-based control panel te beheren. Het scant alle inkomende en uitgaande e-mailverkeer zonder dat u daar omkijken naar heeft. U plaatst de gateway eenvoudig tussen uw modem en router in. De rest gaat vanzelf!

Een PROXMOX MAIL GATEWAY licentie heeft u al vanaf 299 EUR per jaar.

 

PROMOX ONDERSTEUNING

Als officieel PROXMOX partner kunnen wij u ondersteunen met de installatie en het inrichten van uw omgeving. Ook bieden wij oplossingen aan om deze dienst managed bij ons af te nemen. Neemt contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor uitgebreide informatie klikt u hier.